[rev_slider seo]

Keresőoptimalizálás

Hogyan juttathatod weboldalad a Google első találati oldalára? Mi az a keresőoptimalizálás?

Ahhoz, hogy honlapod az elsők közé kerüljön a keresőben, mindenképp egy megfelelő, keresőkre optimalizált honlapra van szükség. Ha már van weboldalad, de az nem így készült, akkor sem kell feltétlenül újat készíttetni, jó esetben azt is meg tudjuk reformálni úgy, hogy keresőoptimalizált legyen. A régi, elavult honlapok viszont sokszor már nem alkalmasak erre.

Milyen egy jó honlap a Google szemében?

Egy jó honlapon sok értékes tartalom van abban a témában, amiben szeretnéd, hogy az első oldalra kerüljön. Ha ez a tartalom még gyakran frissül is, és mások is értékesnek találják, vagyis hivatkoznak rá, megosztják, az még egy nagy piros pont a Google szemében.

A honlap technikai kialakításában fontos, hogy mobilbarát (reszponzív), felhasználóbarát, és gyors legyen. Persze emellett számos kisebb tényezőre sem árt odafigyelni ahhoz, hogy igazán szépen keresőoptimalizált honlapod legyen.

aq_block_5

Mire van szükségünk, ha keresőoptimalizálást kérsz tőlünk?

  • Először is arra, hogy milyen kulcsszavakra, kifejezésekre szeretnél az elsők közé kerülni. Nem biztos, hogy elsőre tudni fogod, hogy milyen kulcsszavak a legmegfelelőbbek, de javaslataid alapján mi is megvizsgáljuk a versenyt és a keresések számát, és igy finomhangoljuk a kulcsszavak listáját.

  • Fel kell mérjük a honlapodra mutató linkek számát és milyenségét, hogy tudjuk, szükséged van-e egyáltalán linképítésre.

  • Meg kell ismernünk az eddigi social média tevékenységed: van-e Facebook, Google Cégem oldalad, térképes regisztrációd vagy egyéb - Twitter, Instagramm - tevékenységed. Frissíted-e  weboldalad tartalmát rendszeresen?  

  • Szükségünk lesz a weboldalad hozzáféréseire: admin felület és FTP elérésekre.

Készen állsz? Keress minket!

TIPP! 1-2 hónap Adwords hirdetés futtatása után sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, hogy a te terméked, szolgáltatásod esetében mik azok a releváns kifejezések, amelyek valóban azokat az érdeklődőket juttatják el a honlapodra, akik a te szolgáltatásodat keresik.

Miért minket válassz?

A folyamatos technikai fejlődés mellett elengedhetetlen, hogy weboldalad, online kommunikációd és PPC kampányaid naprakészek legyenek. Ez a gyorsan változó világ, állandó készenlétet igényel. Úgy tekintünk a weboldaladra, mint egy befektetésedre: a lehető legtöbbet kell kihoznunk belőle, hogy te csak az üzlettel foglalkozz, míg oldalad viszi a híred és bevételt generál.

Alt Text

Anett

online specialista

weboldal készítés, webdesign, látogatottságnövelés: Google Adwords és Facebook kampányok, keresőoptimalizálás, eDm

Alt Text

Zsolt

Szoftverfejlesztő

PHP, JAVA, applikáció fejlesztés, C++, C#, SEO

Ajánlatkérés

kérjen ajánlatot most!